MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı İlkokulu

Haz

31.05.2023 tarihinde Köyceğiz At Çiftliği'ne düzenlemiş olduğumuz gezide öğrencilerimiz, doğa ile iç içe olmanın, orman ve doğa eğitmeni eşliğinde doğada etkinlik gerçekleştirmenin, atlarla tanışmanın ve ata binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Oldukça dolu dolu ve keyifli geçen gezimizin düzenlenmesinde ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

03.05.2023 tarihinde Dalaman Deniz-Hava Üs Komutanlığı'na yapmış olduğumuz gezide öğrencilerimiz uçak, helikopter ve yerli üretim insansız hava araçlarını yakından görmenin ve incelemenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Deniz-Hava Üs Komutanlığı personelinden bu hava araçları ile ilgili bilgiler edindiler. Helikopter ve uçağa binmek, kokpitinde oturmak, öğrencilerimizi ayrıca mutlu etti. Oldukça keyifli ve verimli bir gezi oldu. Bizi ağırladıkları için Dalaman Deniz-Hava Üs Komutanlığı personeline ve gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA, MART AYINDA ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITIMI YAPILACAK BESLENME MENÜSÜ AŞAĞIDAKİ LİSTEDE AÇIKLANMŞTIR.

Şbt

OKULUMUZDA, OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EMEL EMRE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ,YÜRÜTÜLEN YOU ARE IN MY INVENTIONS (BULUŞLARIMDA SEN VARSIN)  eTWİNNİNG PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR.

BU HAFTA YAPTIĞIMIZ ETKİNLERE AİT RESİMLER AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR. PROJE ETKİNLİKLERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DE KATILIMIYLA DEVAM EDECEKTİR.....