MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı İlkokulu

0 (252) 263 7160
ZEYTİNALANI MAH. TEPELER17 SK. ZEYTINALANI ILKOKULU BLOK NO 9 KÖYCEĞİZ / MUĞLA
Vizyon
Bu misyonumuzu gerçekleştirmek üzere inandığımız ilkelerimiz şunlardır.Bu ilkelerimiz; bizi öğrencilerimizi ve okulumuzun içinde bulunduğğu toplumu yönlendirecektir. Öğrencilerimizin öğrenmesi ilk önceliğimizdirl. Buna göre öğrenmiyecek öğrenci yoktur.
Misyon
Biz Zeytinalanı Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili becerili ve kendisine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak istiyoruz. Onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek becerilerle donatarak bir üst öğrenim kurumuna hazır olmalarını sağlamak istiyoruz.
Başarılar
Okulumuzda proje çalışmalarımız TKY ve Bu Benim Eserim proje dallarında yarışmalara katılmıştır. Bu yıl ekip ve kurum dalında faaliyetlerimiz devam etmektedir.
Ders Başlama Saati : 08:40 Ders Bitim Saati : 14:25
Soba + Klima
Anayola 500 metre mesafesi nedeniyle ulaşım sorunumuz yoktur.
Yerleşim Yeri
Zeytinalanı Mahallesi kır alan, eğrekli, çayan tepeler ve Şeyhler Mevkiilerinden ibarettir. Şeyhler mahllesinde ayrı bir okul binası mevcuttur.
İl´e 65 Km ve İlçeye 8 Km´dir